Ovo je najprodavaniji baloner u Mango trgovinama

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 27.09.2021.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Rujan i listopad period su godine kada često posežemo za balonerom, a ovako izgleda najprodavaniji model na Mangovim policama

Jesen je kalendarski startala, pred nama je promjenjiv dio godine u kojem ćemo nositi cijeli niz komada, od ljetnih krpica do čizama. No, ovo je i dio godine koji traži neke 'specijalizirane' komade, a jedan od simbola prvog dijela jeeni svakako je... baloner!
Ovaj veličanstgveni komad osvaja izgledom, a usto je i iznimno funkcioinalan, posebno kada je riječ o kišnim i ne pretjerano hladnim danima. Vjerujemo da svaka žena koja drži do sebe u ormaru ima bar jedan primjerak, a posebno su traženi oni klasični modeli, koji prolaze doslovno uvijek i svugdje.
Jedan takav smjestio se i pri samom vrhu liste Mangovih bestselera. Klasični pamučni baloner u bež izdanju s ovratnikom s reverima i prilagodljivim remenom čisti je klasik, a u Mangovim ga trgovinama možete uloviti po cijeni od 599,90 kuna.

Mango

Mango

Sviđa li se i vama?

VIŠE O TEMAMAbaloneriMango
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se