Ovo je najprodavanija Mohito jakna za jesen/zimu 2023.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 19.09.2023.

0

Foto: Mohito

Foto: Mohito

Zelena boja definitivno će biti IN i ove jeseni, nosit će se i u zimskim danima, dokazuje to i najprodavaniji model ženske jakne iz nove kolekcije modne kuće Mohito

Pred samim smo kalendarskim početkom nove sezone, temperature su još uvijek poprilično visoke i ugodne, ai uskoro ćemo, bez dvojbe, nešto laganije prijelazne krpice morati zamijeniti esencijalnim toplim komadima. U rujnu su čime i jakne mnogima na vrhu 'to-buy' liste, a mi smo, imajući to u vidu, provjerili kako stvari stoje na policama modne kuće Mohito.

Foto: Mohito

Foto: Mohito

O čizmama u nekoj od narednih epizoda, a ovdje par riječi o najtraženijoj ženskoj jakni iz Mohitove kolekcije za jesen/zimu 2023. Mnogima je zapela za oko, već sad se odlično prodaje, a osvjaa i oblikom i - bojom.

Mohito

Mohito

Najtraženija Mohito jakna stiže u zelenom izdanju, a to znači da će ova boja i u narednoj sezoni biti itekako popularna. Prošivena jakna s visokim ovratnikom stiže u klasičnom kroju i dobro će se uklopiti u svačiji stil. Riječ je o pravom modnom 'ziceru', stoga ni ne treba čuditi da je zasjenila sve druge modele.

Foto: Mohito

Foto: Mohito

Cijena ovog Mohitovog jesensko-zimskog hita iznosi 59,99 eura (451,99 kuna).


VIŠE O TEMAMAjakneMohitozimske jakneženske jakne
Povezano