Ovo je najprodavanija Mohito haljina za zimu 2023/2024.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 12.11.2023.

0

Foto: Mohito

Foto: Mohito

Stiže nam onaj drugi, hladniji dio aktualne sezone, a to znači da ormar treba 'refreshati' toplim komadima. Haljina u stilu džempera zvuči kao logičan izbor, a s tim se slažu i obožavateljice brenda Mohito.

Nakon neočekivano toplog listopada i svih tih silnih južnih vjetrova, konačno su nam stigli i nešto hladniji dani - kakvi i priliče studenom. Vrijeme je, dakle, za tople komade koji će nas grijati u klimatološki zimskom periodu koji je pred nama, a jedna nova haljina u stilu džempera definitivnio zvuči kao logičan odabir.

S tim se slažu i obožavateljice popularnog high-street brenda Mohito, na čijim je policama na prvo mjesto liste najprodavanijih haljina iz kolekciju za jesen/zimu 2023/2024. na prvo mjesto zasjeo jedan trendi model koji odgovara prethodnom opisu.

Mohito

Mohito

Najprodavanija je u Mohitu ova haljina u stilu džempera u nepogrešivoj bež boji koja će se izvrsno uklopiti u kombinaciji s vašim omiljenim čizmicama. Ova midi haljina okruglog izreza i dugih rukava s vunom dostupna je po cijeni od 44,99 eura (338,98 kn).

Foto: Mohito

Foto: Mohito

Biste li je i vi nosili?


VIŠE O TEMAMAhaljineMohitodžemper haljinemidi haljine




Povezano