Ovo je najprodavanija Mohito haljina, sviđa li se i vama?

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 06.03.2022.

0

Foto: Mohito

Foto: Mohito

Košulja-haljina savršen je modni izbor za proljeće, a jedna takva trenutno je najprodavanija na policama popularnog branda Mohito

I dok trpimo finalni val zimske hladnoće, naša garderoba spremno čeka prve proljetne modne izazove. Uskoro ćemo uživati u toliko željenom šarenilu, smjelim bojama i trendovskim uzorcima, a kao modni pozdrav novoj sezoni treba pripremiti bar jednu novu haljinu. Usklađenu s najvećim trendovima!

Savršeno rješenje pronašli smo na policama popularnog branda Mohito. Tamo je u odjeljku rezerviranom za haljine najprodavaniji jedan iznimno ženstven model u stilu košulje koji bi, vjerujemo, svaka žena rado vidjela u svom ormaru.

Šarena košulja-haljina u neodoljivoj proljetnoj kombinaciji boja u znaku je mini duljine, klasičnog ovratnika i vezanja oko struka, izrađena je od viskoze, a dostupna je po cijeni od 229,90 kuna.

Mohito

Mohito

Bit će savršen izbor u kombinaciji s vašim omiljenim sandalama ili tenisicama (a u prijelaznom periodu i s gležnjačama!), a vi nam recite biste li rado vidjeli i u svojoj garderobi!


VIŠE O TEMAMAhaljineMohitomini haljinekošulja-haljine
Povezano