Ovo je Mangova savršena mala crna haljina za proljeće 2013!

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 11.02.2013.

258

Mala crna haljina by Mango | Cijena: 329 kuna

Mala crna haljina by Mango | Cijena: 329 kuna

Crna haljina s asimetričnim naborima izazvala je veliki interes obožavateljica high street kuće Mango

Još od 1920-ih godina, kada joj je legendarna Coco Chanel zaokružiča temelje, mala crna haljina jedan je od najvećih klasika u svijetu mode. Promijenilo se u proteklih 90-ak godina štošta u svijetu mode, trendovi su se nizali kao na pokretnoj traci, rađali su se novi fenomeni i nestajali neki stari obrasci odijevanja... No, ona je preživjela sve turbulencije i danas predstavlja nezaobilazan dio svake ozbiljnije kolekcije.
Mala crna haljina širok je pojam, u tome i leži dobar dio njene popularnosti. Mango je na svom fan pageu na Facebooku izazvao pravo oduševljenje jednom od svojih vizija klasika, koji dolazi u kolekciji za proljeće/ljeto 2013.
Mangova crna haljinica s V-izrezom, kratkim rukavima i asimetričnim naborima izvrstan je spoj seksepila, elegancije i ženstvenosti. S klasičnim crnim štiklama i preslatkom 'nude' box clutch torbicom stvara kombinaciju kojoj je teško reći NE. Cijena? 329 kuna!

> Još haljina za proljeće/ljeto 2013.

VIŠE O TEMAMAMangohaljineproljeće 2013mala crna haljinaasimetrične haljinehaljine kratkih rukavahaljine s naborima
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se