Ovo je look za 10, ključ je u hlačama i prepoznatljivim čizmama

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 07.01.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

U prvim danima 2023. godine sa špice nam stiže još jedan neoboriv dokaz - crna od glave do pete modni je recept s kojim je nemoguće pogriješiti. A itekako je moguće postići WOW efekt!

Završni trenuci 2022. i prvi dani 2023. bili su sve samo ne zimski, visoke temperature i razdražljiva južina na ulice su donijeli kombinacije tipične za proljeće i jesen, travanj i listopad. I topli kaputi i čizme tako su ostali u drugom planu, zasjenjeni nešto laganijim modnim klasicima, svojestvenim 'prijelaznim' periodima.

A za jednu od najboljih kombinacija u prvom tjednu nove godine pobrinula se ova lijepa zagrebačka fashionistica koja nam je još jednom pokazala i potvrdila ono što oduvijek znamo - crna od glave do pete veličanstvena je modna formula. S njom ne možete pogriješiti, a itekako možete postići WOW modni efekt. I ova kombinacija je baš to!

"Predivno", "Jako dobro", "Sa ukusom i svedeno" - to su neki od komentara na Instagramu na ovu kombinaciju, inače zatrpanu lajkovima.

Jednostavna crna dolčevita te efektne hlače i sako u istoj boji čine nepogrešiv modni niz, a styling je zaokružen prepoznatljivim čizmicama brenda Isabel Marant.


Lajk ili ne?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankeIsabel Marant
Povezano