Ovo je divno proljetno izdanje, a tenisice i hlače su pun pogodak

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 08.04.2024.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Pred nama je vrijeme jednostavnih proljetno-ljetnih kombinacija, a jednu savršeno jednostavnu (a može i jednostavno savršenu!) ulovili smo nedavno na zagrebačkoj subotnjoj špici

Temperature rastu, proljeće nije još ni startalo kako treba, a već se, u prvim danima travnja, počelo pretvarati u pravo pravcato - ljeto! Mnogi od nas pripremili su prijelazne komade, ali ulicama već sad vladaju trendovi i klasici svojstveni onom najtoplijem dijelu godine.

A jedan veliki ovogodišnji trend, koji je pritom i nenadmašan klasik karakterističan za ljeto, polako osvaja špicu. Bijeli komadi preuzimaju scenu, s njima jednostavno nema greške!

Sa špice nam stiže i ova divna kombinacija, savršeno jednostavna, a može i jednostavno savršena! Ova lijepa zagrebačka fashionistica odlučila se za tri efektna komada, bez pretjerivanja i bez gomilanja suvišnih modnih dodataka. Jednostavan bijeli top pokazao se kao pun pogodak u kombinaciji s efektnim sivim hlačama, a cijela kombinacija zaokružena je prepoznatljivim bijelim tenisicama, komadom obuće koji i u ovoj sezoni mogao zasjeniti sve druge.


Lajkamo! A vi?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano