Ovo je Arijana Podgajski, Miss Universe Hrvatske 2022.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.05.2022.

0

Foto: PR / MUH

Foto: PR / MUH

Najprestižniji izbor ljepote u Hrvatskoj, Miss Universe Hrvatske 2022, održan je u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu, a pobjedu je odnijela Arijana Podgajski

Za titulu najljepše borilo se 13 djevojaka iz cijele Hrvatske. Krunu Zlatarne Dodić i titulu hrvatske predsatavnice na izboru za Miss Universe ponijela je devetnaestogodišnja Arijana Podgajski, studentica Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Arijana Podgajski

Arijana Podgajski

Arijana govori engleski jezik, voli trenirati kod kuće, vježbati yogu, šetati prirodom, čitati dobru knjigu. Ponosna je na sebe što u svim lošim situacijama uvijek pokušava pronaći nešto dobro i poučno. S majkom je posjećivala sklonište za napuštene životinje te ih izvodila u šetnju.

Kao Miss Universe Hrvatske želi se zalagati za mentalno zdravlje, prava žena i napuštene životinje.

Arijana Podgajski

Arijana Podgajski

Trinaest djevojaka dan prije finalne večeri odradilo je preliminarno natjecanje koje je uključivalo bodovanje u kupaćim kostimima i samostalni desetominutni intervju pred članovima preliminarnog žirija. Na temelju bodova sa preliminarnog natjecanja te ukupnih bodovanja u finalu najuspješnijom i najkompletnijom djevojkom proglašena je upravo Arijana Podgajski iz Krapine, njena prva pratilja je Klaudija Krezić iz Sesveta, a druga Veronika Đerek iz Ivanić Grada. Za Miss simpatičnosti proglašena je Antonela Zvonković.


VIŠE O TEMAMAMiss Universeizbori ljepoteArijana PodgajskiKlaudija KrezićVeronika ĐerekAntonela Zvonković
Povezano