Ovo je Anita Tepeš, nova Kraljica Zagreba

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.05.2018.

44

Anita Tepeš | Foto: Josip Čekada

Anita Tepeš | Foto: Josip Čekada

Titulu Prve princeza na sinoć održanom izboru za Kraljicu Zagreba osvojila je Karla Kraljević, dok je Drugom princezom proglašena Emi Grubišić-Čabo

Anita Tepeš nova je Kraljica Zagreba! Ovoj prelijepoj crnki sinoćnja će večer u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog ostati u nezaboravnom sjećanju. Na svečanoj manifestaciji, održanoj pod pokroviteljstvom gradonačelnika grada Zagreba, gospodina Milana Bandića, među četrnaest finalistica iz Zagreba i okolice, Anita je, osim svojim egzotičnim izgledom, višečlani žiri osvojila i svojom zanimljivom osobnošću.

U žiriju su bili i saborski zastupnici Veljko Kajtazi i Ljubo Jurčić, vlasnik Iločkih Podruma Juraj Mihaljević i nogomentna legenda Ćiro Blažević Izbor za Kraljicu Zagreba svake godine tradicionalno se održava 8. svibnja, na dan oslobođenja Zagreba.

Kraljica Zagreba 2018. | Foto: Josip Čekada

Kraljica Zagreba 2018. | Foto: Josip Čekada

Uz okrunjenu kraljicu, još je nekoliko djevojaka imalo razloga za slavlje. Titulu Prve princeze osvojila je Karla Kraljević, titula Druge princeze pripala je Emi Grubišić-Čabo, za Kraljicu fotogeničnosti izabrana je Kristina Ćuro, Kraljica medija je Klara Babić, Kraljica elegancije Petra Tušak, a Kraljica osobnosti Martina Serdar.

Anita Tepeš | Foto: Josip Čekada

Anita Tepeš | Foto: Josip Čekada

U prepunoj dvorani, finalistice su tokom večeri prošetale u tri izdanja: prelijepim i raskošnim vjenčanicama, svečanim večernjim haljinama i izazovnim kupaćima kostimima. Mnogobrojna publika, osim u pogledu na ljepotice, uživala je u vrhunskom programu. Kroz svečanu noć odluke posjetitelje je vodila simpatična voditeljica Doris Pinčić Rogoznica, a zabavljali perspektivna mlada pjevačica Mia Dimšić i Boris Novković te nagrađivane plesne skupine Atomic Dance Factory i Megablast.

Anita Tepeš sudjelovat će na jubilarnom 25. izboru za Kraljicu Hrvatske 2018., koji će se održati krajem godine u Rovinju, a prije toga nas početkom srpnja čeka ljetni izbor za Kraljicu Jadrana 2018., na otoku Rabu.


VIŠE O TEMAMAKarla Kraljevićizbori ljepoteAma Grubišić-ČaboAnita TepešKraljica ZagrebaKraljica Hrvatske
Povezano