Ovim zimskim kaputom Mango je očarao fashionistice

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 10.10.2022.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Kaput predimenzioniranog dizajna od umjetnog krzna dostupan je u tri boje, najbolje se prodaje u bjeličastom izdanju, a dostupan je ekskluzivno online

Još uvijek uživamo u onoj ugodnijoj, toplijoj fazi jeseni, ali nema sumnje da ćemo uskoro osjetiti prvi pravi dah klimatološke zime. Ako ne želite biti iznenađeni niskim temperaturama, na vrijeme ulovite one esencijalne komade za drugi dio aktualne sezone. U tom su krugu kaputi i čizme definitivno najznačajniji, a mi na ovom mjestu pišemo o jednom fenomenalnom kaputu koji privlači pažnju otkako se pojavio.

A pojavio se na policama high-street brenda Mango, gdje se eskpresno probio u krug pet najprodavanijih artikala iz kolekcije za jesen/zimu 2022/2023. Dostupan je u tri boje, ali najbolje se prodaje u bjeličastom izdanju.

Riječ je o toplom kaputu od umjetnog krzna, predimenzioniranog dugog dizajna, s ovratnikom V izreza s reverima i kopčanjem drukerima sprijeda. Kaput je dostupan i u plus-size veličinama, a može se kupiti ekskluzivno online (u Mango shopu).

Mango

Mango

Cijena? 999,90 kuna. Sami prosudite vrijedi li toliko.


VIŠE O TEMAMAkaputiMangobijela bojakrzneni kaputiženski kaputi
Povezano