Ovi kupaći kostimi definitivno nisu za svakoga!

Piše: A.A., London, Zagreb
Objavljeno 18.05.2016.

0

Tradicionalno provokativni Agent Provocateur donosi nam malo drugačiju viziju modnog ljeta 2016.

Bliži nam se sezona kupanja i zavođenja na plažama i bazenima, pa potraga za stylish kupaćim kostimom ulazi u sve ozbiljniju fazu. Ovaj put nećemo o finim, ženstvenim, cvjetnim i tropskim badićima, buđenju boja i tipičnim oblicima. Ova priča rezervirana je za nešto sasvim drugačije!

Uvijek provokativni Agent Provocateur, brand koji svim silama (uglavnom uspješno) nastoji privući pažnju i tako opravdati svoje nabrijano ime, predstavlja kolekciju kupaćih kostima koji definitivno nisu za svakoga. Superseksepilni, izazovni, ukrašeni neočekivanim i atipičnim detaljima poput mrežastih elemenata, Provocateurovi jednodijelni i dvodijelni kostimi na plažu donose glamur i avangardu, i pretvaraju vas u ultimativnu ljetnu senzaciju.

Kolekciju prati ubojit lookbook u kojem nam je svoje obline u smjelim kostimima Agent Provocateura pokazala atraktivna Fanny François.

Cijene kupaćih kostima iz lookbooka koji možete pogledati u galeriji fotografija kreću se od 155 do 355 američkih dolara, a dostupni su i online na AgentProvocateur.com.


VIŠE O TEMAMAkupaći kostimiFanny FrancoisAgent Provocateurbadićijednodijelni kupaći kostimidvodijelni kupaći kostimi
Povezano