Ovi drogerijski puderi mogu zamijeniti i puno skuplje varijante

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 13.03.2024.

0

Sjajni drogerijski tekući puderi

Sjajni drogerijski tekući puderi

Pronašli smo pet sjajnih tekućih pudera iz drogerija koji se bez problema mogu mjeriti i sa puno skupljim, poznatim brendovima.

Tekući puder svakako je jedan od onih make-up proizvoda bez kojih ne možemo zamisliti svoje kozmetičke torbice. Jedino uz savršenu podlogu, koju postižemo upravo uz pomoć kvalitetnog tekućeg pudera, je moguće dobiti onaj savršeno besprijekoran i glamurozan make-up look. Zato mnoge žene posežu za skupim varijantama ovog make-up proizvoda, nadajući se da cijena zaista odražava i kvalitetu pudera. Iako to često je slučaj, na beauty se tržištu danas mogu pronaći puno pristupačnije verzije koje nimalo ne razočaravaju rezultatom.

Tekući puder uistinu je jedan od najvažnijih make-up prizvoda u koji se isplati investirati. Međutim, cijena nije uvijek savršen odraz kvalitete pa se tako danas mogu pronaći brojni, uistinu kvalitetni tekući puderi po pristupačnim, drogerijskim cijenama. Mi smo istražili koji su to i izdvojili ih pet koji su svojom cijenom pristupačni zaista svakome budžetu, no istovremeno daju savršene rezultate te oduševljavaju svojom kvalitetom i izdržljivošću.  Nastavite čitati i otkrijte naše favorite koji će vas sigurno oduševiti.

1. L’Oréal - True Match Nude Plumping Tinted Serum


Foto: L'Oréal

Foto: L'Oréal


2. Bourjois - Healthy Mix Foundation


Foto: Bourjois

Foto: Bourjois


3. Maybelline - Fit Me! Matte+Poreless Foundation


Foto: Maybelline

Foto: Maybelline


4. Max Factor - Facefinity Lasting Performance Foundation


Foto: Max Factor

Foto: Max Factor


5. Catrice - HD Liquid Coverage Foundation


Foto: Catrice

Foto: CatriceVIŠE O TEMAMALorealbourjoisMaybellineMax FactorCatricepuderitekući puderi
Povezano