Overground otvara ljetnu sezonu na Martinskoj

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.03.2023.

0

Overground

Overground

Overground je zamišljen kao mali, boutique festival s mediteranskim 'easy' ozračjem i atmosferom koja potiče na odmor i uživanje

Sezonu ljetnih glazbenih festivala na Martinskoj ove godine otvara Overground, dvodnevna smotra elektroničke glazbe koja će se u zoni šibenske zabave održati 14. i 15. srpnja, uz nastupe inozemnih i domaćih glazbenika.

Program je to šibenskog Tunela čiji će residenti PaleolitiK i NeedleDrop u noćima petka i subote predstavljati lineup i zajedno sa svojim gostima DJ-ima promovirati zvuk karakterističan za klub iz kojeg dolaze i za labele čiji će predstavnici nastupati na Martinskoj .

"Tunel je doslovno underground, jer je ukopan u podzemlju nekadašnje vojne baze, a ljeto je više za ‘overground’ pa ćemo taj centralni vikend srpnja provesti s našom publikom pod vedrim nebom i uživati u muzici DJ-a s raznih meridijana i paralela", najavljuju iz organizacije RatCat koja u svojoj šestoj clubbing sezoni prvi put izlaže sound Tunela ‘overground’.

Njihovi DJ-i NeedleDrop i PaleolitiK jedva čekaju upaliti motore na Martinskoj.

"Spremamo masu dobre muzike i poseban ambijent u kojem će svima biti gušt plesati. Dobrodošli svi u Šibenik, grad muzike i odlične elektronike", poručuju.

A Overground je zamišljen kao mali, boutique festival s mediteranskim ‘easy’ ozračjem i atmosferom koja potiče na odmor i uživanje. Posjetiteljima će na raspolaganju biti sve potrebno za nezaboravni vikend uz more pod borovima zaštićene prirodne oaze Martinske, uključujući kamp i prigodne dnevne aktivnosti.

"Iako je sve ovo zbog muzike i onoga što se na plesnom podiju događa noću pod zvijezdama, posjetitelji će se i za vrijeme zvizdana imati čime zabavljati uz more i u hladovini Martinske. Slatke detalje objavljivat ćemo malo po malo i rajcati vas na najjače. Glavni, superstrateški cilj je zabaviti se tog vikenda kao nikada u životu, tako da će sve biti podređeno tome", otkriva Tena Šarčević, hrvatska novinarka, kroničarka elektroničke scene i predsjednica kulturne udruge RatCat.

Imena izvođača bit će objavljena uskoro.


VIŠE O TEMAMAglazbeni festivaliMartinskaOverground FestivalTena Šarčević
Povezano