Ove Zarine hlače jedan su od najtraženijih ljetnih komada

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 14.06.2023.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Hlače visokog struka sa strelicama sprijeda i straga u mornarskoj nijansi plave boje mnogima su prvi pik iz bogate Zarine kolekcije ženskih hlača za ljeto 2023.

Na polovici smo lipnja, oni udarni ljetni komadi još malo pa će biti razgrabljeni. Ako još uvijek niste kompletirali svoju garderobu za nadolazeće mjesece, znate što vam je činiti! Ovaj put nećemo o haljinama, ali hoćemo o hlačama.

Jedan divan, iznimno efektan prijedlog detektirali smo na policama Zare, i to na listi najprodavanijih komada iz aktualne kolekcije.

Zara

Zara

Hlače visokog struka sa strelicama sprijeda i straga u trendovskoj mornarskoj nijansi uvijek aktualne plave boje savršen su izbor za različite prigode, od formalnih do neformalnih. Upotpunjene su prednjim obrubljenim džepovima te metalnom kopčicom sprijeda, a odlično će ići i uz vaše omiljene sandale, kako to Zarin lookbook i sugerira.

Foto: Zara

Foto: Zara

Cijena ovog iznimno popularnog komada iznosi 25,95 eura (195,52 kn). Osim u ovom plavom, bestseler izdanju, dostupne su i u crnoj, svijetloplavoj, prljavobijeloj, žutosmeđoji bijeloj boji.


VIŠE O TEMAMAhlačeZaraženske hlače
Povezano