Ove tri boje kose nosit će se u 2022. godini

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.03.2022.

0

Tena Varga

Tena Varga

Kreativni tim Salona Ruža, kao i posljednjih 47 godina, kreira i lansira nove trendove pa smo za nadolazeći period osmislili tri nove Ruža Signature tehnike bojanja

Prva nosi naziv 'B-Strong Hair' i riječ je o plavoj boji kose koja može nastati kombinacijom pramenova ili globalnim bojanjem. Tehnike pramenova koje se mogu izvoditi su babylights, conturing ili balayage, koja omogućava glatki prijelaz nijansi iz tamnije u svjetliju. Ružini saloni nose titulu 'Master of Balayage' te s više od milijun izvedenih koloracija i tisućama zadovoljnih klijentica svakodnevno dokazuju da su najveći stručnjaci na području koloracije. 'B-Strong Hair' trend već sjajno nosi ambasadorica Tena Varga.

Helena Matić

Helena Matić

Nadalje, među #RužaSignatureColor tu je 'Delight Brown Hair' koja predstavlja smeđu kosu u kombinaciji s plavim karamel pramenovima. Inspiraciju za ovaj koloristički trend pronašli smo u prirodnoj boji kose Ružine ambasadorice Helene Matić. Klijenticama koje se odluče na ovaj trend savjetujemo prirodno svjetlije pramenove koji će dodatno otvoriti i pomladiti njihovo lice.

Marija Nikšić

Marija Nikšić

Posljednja u nizu boja koju naglašavamo unutar našeg Ruža Color Lab je 'Lovely Red' koja promovira zagasite narančaste do tamnocrvene crvene nijanse. Ružina ambasadorica Marija Nikšić nosi najhrabriji koloristički trend ove sezone, u kojemu je igra narančastih i crvenih nijansi, kao i njega takvih nijansi bitna radi očuvanja sjaja i elastičnosti.


VIŠE O TEMAMASaloni Ružaboje za kosubojanje koseTena Varga
Povezano