Ove hlače su najtraženiji Bershka komad u ožujku 2022.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 02.03.2022.

0

Foto: Bershka

Foto: Bershka

Zelena boja u svim svojim nijansama i dalje je na vrhu liste trendova, a ove hlače širokih nogavica baš iz tog razloga su najprodavaniji komad u Bershki

Ono što je startalo u veljači, kao najava prijelaznog perioda, u prvim danima ožujka prometnulo se u trend bez ozbiljne konkurencije. Zelena boja je hit svih hitova i obilježit će ostatak prijelaznog perioda i prve dio proljetne sezone.
I, kao što smo već u nekoliko navrata naglasili, dobro prolazi baš na svim komadima, od glave do pete. I dok su se u veljači lovili zeleni kaputi, u ožujku su na 'wish listama' hlače u ovoj boji.
Takva je situacija i na policama Bershke, gdje je na sami tron liste bestselera u prvim danima ožujka zasjao jedan zeleni total look s hit hlačama u prvom planu. Ove hlače širokih nogavica u najtraženijoj boji bit će zahvalan komad pogodan za sve moguće proljetne i ljetne lookove, ali i za kombiniranje s različitim komadima.

Bershka

Bershka

U Bershki su dostupne po cijeni od 199,90 kuna, a vi nam recite vrijedi li ih uloviti!

VIŠE O TEMAMAhlačeBershkaženske hlačezelena bojaširoke hlačehlače širokih nogavica
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se