Ove hlače su hit u 2023. i najprodavaniji komad u Reservedu

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 04.01.2023.

0

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Najprodavaniji modni komad na policama Reserveda u prvim danima siječnja su jednostavne svijetlosive hlače koje će se nositi sve do proljeća

Paralelno s velikim zimskim sniženjima koja već desetak dana traju u većini online i offline trgovina, na tržište stižu i neki novi komadi koji će obilježiti prve mjesece 2023. I koji će se nositi sve do proljeća. Pa, ako želite 'refreshati' garderobu i podići svoje zimske stylinge, znate što vam je činiti!

Provjerili smo što od noviteta najbolje kotira na policama Reserveda. Na listi bestselera više nema party haljina i kaputa, dominiraju pleteni komadi i... jedne hlače! I baš te hlače najprodavaniji su komad u prvim siječanjskim danima u Reservedovim trgovinama.

Riječ je o jednostavnim hlačama od mješavine viskoze koje stižu u osvježavajućem svijetlosivom izdanju, a koje su u znaku rastezljivog struka i nogavica izglačanih na crtu.

Reserved

Reserved

Cijena ovog modnog hita iznosi 39,99 EUR (ili, ako vam je to još uvijek lakše procesuirati - 301,30 kuna). Naravno, slobodno nam recite biste li ih nosili!


VIŠE O TEMAMAhlačeReservedženske hlače
Povezano