Ove hlače su Bershkin bestseler i najbolja najava jeseni

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 30.07.2022.

0

Foto: Bershka

Foto: Bershka

Komadi u motorističkom stilu polako osvajaju police najpoznatijih trgovina i sugeriraju nam da bi to mogao biti jedan od najvećih trendova i u nadolazećoj jesenskoj sezoni

Moda uvijek ide korak ispred 'stvarnog vremena', dok mi uživamo u najboljim ljetnim trenucima, poznati brendovi polako nas uvlače u pripreme za jesen. Lude boje, prozračni materijali, natikače, cvjetni uzorci... Sve će to, nažalost, uskoro krenuti u drugi plan, a scenu će preuzeti neke nove boje i neki novi (stari) hitovi. Prijelazni period i prvi jesenski dani značit će i veliki povratak klasika poput traperica, ali i stilova koji su karakteristični za ovo doba godine, poput onog bajkerskog.

Sve se to već sad može 'iščitati' i iz liste najprodavanijih komada u omiljenim dućanima. Tako je u Bershki najprodavaniji komad u potpunosti na tragu ove priče.

Vrh liste bestselera u Bershkinim prodavaonicama zauzele su odvažne svijetloplave retro traperice ravnog kroja s motociklističkim detaljima. Prodajom su nadmašile sve druge artikle u Bershki, a dostupne su po cijeni od 279,90 kuna.

Bershka

Bershka

Što vi kažete na traperice u ovom điru, i jeste li spremni za povratak motorističkih komada?


VIŠE O TEMAMAtrapericeženske trapericetraperice ravnog krojaBershkamotoristički stil
Povezano