Ove hlače najprodavaniji su Mohito komad za proljeće

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 17.03.2023.

0

Foto: Mohito

Foto: Mohito

Ni u novoj sezoni ništa neće moći parirati jednostavnim, efektnim komadima, stoga ni ne treba čuditi da su u Mohitu najprodavaniji komad jedne bezvremenske hlače lišene senzacionalnih rješenja i detalja

Pred nama su prvi dani proljeća 2023. godine, i vrijeme se "popravlja", uskoro ćemo definitivno morati odbaciti naše teške zimske komade te uskočiti u lagane, vesele proljetne krpice. Vikend pred nama idealan je tajming za lov na divne novosezonske komade, a mi smo provjerili što se najbolje prodaje u trgovinama jednog od trenutno najpopularnijih high-street brendova.

Listu ožujskih bestselera u Mohito predvode jedne nadasve jednostavne hlače koje su mnoge dame poželjele u svojoj garderobi. Riječ je o efektnom komadu za svakodnevne modne izazove, od onih poslovnih do opuštenih, a cijena je više nego ugodna.

Mohito

Mohito

Mohitov najprodavaniji komad za proljeće 2023. su hlače uvijek dobrodošlog cigareta kroja, i to u boji koja ide uz sve i koja uvijek dobro prolazi. Bež hlače srednje visokog struka začinjene su petljom za remen oko struka, a čine komplet s jaknom istog stila, pa... Ako želite cjelovit proljetni look, tu je skoro sve što trebate!

Foto: Mohito

Foto: Mohito

Ove hit hlače krasi i jako ugodna cijena. Za njih je potrebno izdvojiti 24,99 eura (188,29 kuna). Biste li ih i vi nosili?


VIŠE O TEMAMAhlačeMohitoženske hlačehlače cigareta krojacigarette hlače
Povezano