Ove cure znaju što su to must-have tenisice za proljeće 2019.

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 17.03.2019.

10

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Dobar jeans i dobre tenisice - ovog proljeća za pravi modni spektakl ne trebamo više od toga. Evo što je na vrhu liste trendova!

Trendovi su jedno, a klasici nešto sasvim drugo. Ove dvije kategorije nerijetko se poklapaju, ali klasik je po starom dobrom pravilu ipak kudikamo snažniji od prolaznih hitova. Govorimo o modnim trendovima za proljetnu sezonu, koja će za par dana započeti i kalendarski. I to ne o bilo kakvim trendovima nego o onom što se većinu nas najviše tiče; a to su tendencije u svijetu tenisica.
Cijeli niz maštovitih lookova s prve dvije ožujske subotnje špice potvrdio nam je da će jedan vječni proljetni klasik opet voditi glavnu riječ. U ovom slučaju klasik koji ima i sve karakteristike trenda.


Ove dvije Zagrepčanke zaigrale su na istu, provjereno dobru formulu koja dobar jeans povezuju s glavnom temom ove naše prič(ic)e - bijelim tenisicama. Savršeno idu baš u svim kombinacijama, i baš sa svim drugim komadima iz ormara, a ove godine prolaze različiti modeli bijelih tenisica, od onih bazičnih, lišenih suvišnih detalja, do onih nabrijanih, predimenzioniranih, u sportskom stilu.

Što vi kažete na sveprisutnost bijelih tenisica, jesu li one neizostavne i u vašim modnim shemama?

VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicatenisice
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se