Ovako izgledaju najprodavanije hlače iz H&M-a, biste li ih nosili?

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 05.02.2022.

0

Foto: H&M

Foto: H&M

Svaka čast svim tim divnim uzorcima i trendovima poput umjetne kože, ali dobar denim je većini i dalje prvi izbor kada je riječ o hlačama. H&M-ova lista bestselera samo potvrđuje tu tezu.

Zime je sve manje, a proljeća sve više! Još uvijek ne toliko klimatološki i kalendarski, koliko u modnom smislu. Svi nestrpljivo odbrojavamo dane koji nas dijele od nove sezone, a prijelazni trendovi već sad počinju vladati ulicama.

Kad je riječ o hlačama, u modi su različiti stilovi i uzorci, a modeli od umjetne kože i dalje su prvi vrhu liste najvećih trendova. No, trendovi su jedno, a klasici nešto sasvim drugo, dobre traperice i dalje su iznad svih navedenih modnih krikova.

Najbolje to potvrđuje lista bestselera u H&M trgovinama. Tamo su jedne traperice traženije od svih dugih modela hlača. Riječ je o ovim 'slim' trapericama visokog struka u obožavanom i nadasve udobnom 'mom' stilu koje su jednostavno savršene za sve (i zimske i - posebno - proljetne) prigode, ali i za kombiniranje s gotovo svim drugim komadima iz naših ormara.

H&M

H&M

Ovaj H&M-ov bestseler dostupan je po cijeni od 19.99 eura (oko 150 kuna). Jesu li i vama na listi želja?


VIŠE O TEMAMAtrapericeH&Mmom jeansženske traperice
Povezano