Ovako izgledaju najpopularnije hlače s potpisom Reserveda

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 19.05.2024.

0

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Sve druge modele ženskih hlača iz Reservedove kolekcije za proljeće/ljeto 2024. zasjenio je ovaj chino model u ženstvenom pastelnoružičastom izdanju

Finalne dane svibnja mnogi će iskoristiti za kompletiranje garderobe koju ćemo nositi sve do jesenske sezone. Provjerili smo što se ovih dana najviše traži na policama Reserveda, tamo je pri samom vrhu popisa svibanjskih bestselera jedan komad koji nam djeluje kao pun pogodak.

Riječ je o trenutno najprodavanijim hlačama iz aktualne Reservedove kolekcije. Jednostavne su i efektne, pogodne za različite kombinacije, i nije ni čudo da mnogima djeluju kao dobra modna investicija.

Reserved

Reserved

Govorimo o ovim chino hlačama s remenom koje stižu u ženstvenom pastelnoružičastom izdanju. Izrađene su od tkanine s visokim udjelom pamuka i mješavinom rastezljivih vlakana, a upotpunjene su bočnim džepovima te lažnim džepovima sa stražnje strane.

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Osim u bestseler pastelnoružičastoj varijanti, ove su hlače dostupne i u bež, blijedozelenoj, kremastobijeloj i crnoj boji, a cijena svakog od modela iznosi 25,99 eura.


VIŠE O TEMAMAhlačeReservedženske hlačechino hlače
Povezano