Ovako izgleda najtraženiji Mango kaput za jesen 2023.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 13.10.2023.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Ovog ćemo vikenda iz klimatološkog ljeta zakoračiti u svježe jesenske dane, a topli komadi zavladat će ulicama. Kaputi idu u prvi plan, a ovaj pred vama najtraženiji je model iz nove Mangove kolekcije.

Čini se da je došao kraj 'ljetu nakon ljeta'. Ovog će vikenda - tako bar meteorolozi kažu - temperature skliznuti za petnaestak stupnjeva, stižu nam kiša i pravi jesensko-zimski uvjeti. Lagane krpice idu u dubine naših ormara, a u prvi se plan vraćaju topli komadi predvođeni - kaputima.

A ako kojim slučajem još uvijek niste ulovili savršen kaput za nadolazeće tjedne i mjesece, Mango ima jedan izvrstan prijedlog. Iz bogate kolekcije za jesen/zimu 2023/2024. baš ovaj kaput izdvojio se kao bestseler, komad koji svi žele!

Mango

Mango

Riječ je o kaputu midi dizajna od umjetne kože s odvojivim krznenim elementima i remenom. Kaput ravnog dizajna u znaku je ovratnika V izreza s reverima, omče i prilagodljivog remena. Upečatljiv je to komad koji će svaki jesensko-zimski styling učiniti posebnim, ali pritom i komad za koji treba izdvojiti 149,99 eura (1.130,10 kuna).

Foto: Mango

Foto: Mango

Što vi kažete na ovaj Mangov bestseler, biste li ga nosili?


VIŠE O TEMAMAkaputiMangokožni kaputiženski kaputidugi kaputi
Povezano