Ovako izgleda najprodavaniji Mango kaput za zimu 2023/2024.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 31.10.2023.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Ovaj vuneni kaput sa skidivim ovratnikom od umjetnog krzna trenutno je jedan od najvećih hitova iz Mangove kolekcije za sezonu jesen/zima 2023/2024.

Ljeto nakon ljeta nikako da prođe, vjetrovi s juga i dalje nas primoravaju na ljetne krpice usred kalendarske jeseni. No, ulazimo u studeni, mjesec koji bi - kao što mu to i ime sugerira - trebao i morao donijeti niže temperature i prave uvjete za tople komade. Od čizama do kaputa.

E pa, u ovoj epizodi šopingiranja donosimo trenutno najpopularniji kaput s Mangovih polica. Jedan je od ključnih komada iz kolekcije za jesen/zimu 2023/2024., a probio se i u krug najprodavanijih artikala u listopadu.

Mango

Mango

Vuneni kaput sa skidivim ovratnikom od umjetnog krzna stiže u neprikosnovenom crnom izdanju. U znaku je ravnog dugog strukturiranog dizajna, ovratnika V izreza s reverima i vezanja vezicama - i zbilja djeluje kao komad koji će (i estetikom i funkcijom) odgovoriti na sve izazove nadolazećeg perioda.

Foto: Mango

Foto: Mango

Cijena ovog Mangovog bestselera iznosi 199,99 eura (1.506,82 kn), a vi nam recite biste li ga rado vidjeli i u svom ormaru!


VIŠE O TEMAMAkaputiMangoženski kaputi




Povezano