Ovako izgleda najprodavanija Mango jakn(ic)a za proljeće

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 18.03.2024.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Ovih dana i službeno ulazimo u proljeće, sezonu koju će u potpunosti obilježiti traper komadi. I trenutno najprodavanija proljetna jakna u Mangu uklapa se u ovu priču.

Nakon svih tih silnih najava i iščekivanja, proljeće konačno postaje stvarnost! U novu ćemo sezonu ovih dana i kalendarski zakoračiti, pred nama je vrijeme laganijih komad usklađenih s nekim novim/starim trendovima.

Ako ste bar površno pratili trendencije u svijetu mode, zasigurno već dobro znate da je denim u novoj sezoni iznad svega, u ormaru treba naći mjesta za sve moguće traper komade, a jedan od nezaobilaznih klasika prvog dijela nadolazeće sezone bit će - traper jakna! Jedna takva trenutno je najprodavaniji komad u svojoj kategoriji u Mangovim trgovinama.

Mango

Mango

Pažnju zaljubljenica u Mango privukla je ova traper jakna s remenom u srednje plavom izdanju. Krase ju ovratnik u stilu košulje, rukavi s gumbima na manžetama, omče i odvojivi remen, i nema sumnje da će biti zahvalan proljetni komad, pogodan za sve moguće kombinacije.

Foto: Mango

Foto: Mango

Za ovaj hit komad iz Manga treba izdvojiti 49,99 eura (376,65 kn).


VIŠE O TEMAMAjaknetraper jakneženske jakneMango
Povezano