Ovako izgleda najpopularnija Mango suknja za proljeće 2024.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 29.02.2024.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Ovog ćete proljeća uz dobar, elegantan blejzer, trebati i ženstvenu suknju koja će odgovoriti na sve izazove nove sezone. Jedna takva pažnju privlači s polica modne kuće Mango.

Sutra počinje ožujak, mjesec koji će nam donijeti prave proljetne vibre. Nova će sezona i službeno početi, nemojte dozvoliti da u nju zakoračite nespremno! Šopingiranje je pred nama, garderoba traži osvježenje, a popularni modni brendovi pripremili su beskrajan niz dobrih komada usklađenih s trendovskim smjernicama proljeća.

Dobar blejzer definitivno će biti jedan od temelja modne komponente, ali u punom će sjaju zasjati tek uz - podjednako dobru suknju. A jedna takva mnoge je ovih dana namamila u Mangove trgovine. Riječ o trenutno najbolje prodvanoj suknji iz nove kolekcije ovog mnogima omiljenog brenda.

Mango

Mango

Zvonolika suknja s elastičnim umetkom osvaja na prvi pogled, a stiže u superpopularnom svijetlosmeđem/prljavobijelom izdanju. Ova hit suknja dio je Mangove kolekcije 'Selection', krasi ju dugi Evase dizajn i visoki struk, a upotpunjena je i elastičnim pojasom te trapeznim porubom.

Foto: Mango

Foto: Mango

Ovaj proljetni bestseler u Mangu je dostupan po cijeni od 79,99 eura (602,68 kn).


VIŠE O TEMAMAsuknjeMango
Povezano