Ovako će izgledati Keight Hotel Opatija, Curio Collection by Hilton

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.06.2023.

0

Keight Hotel Opatija, Curio Collection by Hilton

Keight Hotel Opatija, Curio Collection by Hilton

Keight Hotel Opatija, Curio Collection by Hilton, prvi je objekt toga brenda u Hrvatskoj, a svoja vrata u popularnom odmaralištu otvara sljedeće godine

Hilton (NYSE: HLT) objavio je potpisivanje ugovora o franšizi s tvrtkom Katarina Line d.o.o., a s ciljem otvaranja Keight Hotel Opatija, Curio Collection by Hilton.  S otvorenjem planiranim 2024. godine, ovaj hotel s 54 sobe bit će prvi Curio Collection by Hilton objekt u Hrvatskoj i najnovije je u nizu otvaranja i ugovaranja hotela ovoga brenda u europskim odmaralištima. Hotelom će upravljati tvrtka Zagreb City Hotels d.o.o. koja već upravlja s tri Hilton hotela u Hrvatskoj: Canopy by Hilton Zagreb City Centre, DoubleTree by Hilton Zagreb i Hilton Garden Inn Zagreb - Radnička.

Na krovu hotela, za opuštanje gostiju bit će uređena terasa za sunčanje s bazenom i barom te pogledom na crvene krovove zgrada iz 19. stoljeća u središtu grada. Drugi bar i restoran u prizemlju pružat će gostima mogućnost izbora između objedovanja na otvorenom na krovu te ležernih obroka u zatvorenom. Unutar hotela, prozori od poda do stropa i biljke ublažit će barijeru između unutarnjeg i vanjskog prostora, a niski namještaj i prigušeno osvjetljenje pomoći će gostima da utonu u ugodnu privatnost. Uz bazen na krovu hotela, drugi bazen bit će dostupan u hotelskom spa centru gdje će gosti moći uživati u opuštajućim tretmanima.

Poslovni će putnici ovdje pronaći sobe dobro opremljene za rad, dok će hotelski višenamjenski prostor za sastanke od 100 kvadratnih metara osigurati mogućnost održavanja poslovnih sastanaka svih veličina, uz više od 50 parkirnih mjesta dostupnih posjetiteljima.

Keight Hotel Opatija, Curio Collection by Hilton

Keight Hotel Opatija, Curio Collection by Hilton

Smješten u srcu primorskog odmarališta, grada Opatije, Keight Hotel Opatija, Curio Collection by Hilton, bit će udaljen manje od dvije minute hoda od mora. Uz obližnje parkove, restorane, barove i trgovine, gosti hotela moći će uživati u gradu ili prošetati poznatom opatijskom šetnicom Franza Jozefa, Lungomare. Brojne plaže i raskošno okruženje grada u kombinaciji s jednako brojnim spa i wellness sadržajima, čine ga utočištem za ljubitelje wellnessa.
Grad Rijeka, treći najveći grad u Hrvatskoj, udaljen je samo 14 km, dok je Međunarodna zračna luka Rijeka udaljena oko 40 minuta vožnje od hotela. Mnogi hrvatski otoci, uključujući Cres i Krk, dostupni su za posjet brodom iz opatijske luke.

Gosti svih Hiltonovih objekata u mogućnosti su koristiti nagrađivani Hilton Honors program vjernosti koji svojim preko 158 milijuna članova, a koji rezerviraju izravno preko Hiltona, omogućuje da boraveći u hotelima i koristeći usluge hotela sakupljaju bodove. Članovi Hilton Honors programa također mogu otključati pristup trenutačnim nagradama i pogodnostima, poput beskontaktne prijave s odabirom sobe i ekskluzivnim popustima za članove.

Keight Hotel Opatija, Curio Collection by Hilton

Keight Hotel Opatija, Curio Collection by Hilton

Bogati globalni portfelj Curio Collection by Hilton uključuje više od 135 jedinstvenih objekata koji putnicima pružaju autentična, pažljivo birana iskustva kroz izrazito lokalne ponude i neočekivane pogodnosti. Pomno odabran zbog kvaliteta poput originalnog arhitektonskog dizajna i iznimne povijesne važnosti, svaki je hotel pažljivo oblikovan kako bi pružio jedinstveno iskustvo nalik nijednom drugom.

Keight Hotel Opatija, Curio Collection by Hilton nalazit će se na adresi Veli Jože 2, 51410 Opatija, Hrvatska. Hilton trenutno u Hrvatskoj ima pet otvorenih hotela pod brendovima Canopy by Hilton, Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton i Hilton Garden Inn.


VIŠE O TEMAMAKeight Hotel OpatijaCurio Collection by HiltonOpatijahoteli u Opatijihrvatski turizam
Povezano