Ovaj kaput jedan je od Mangovih najtraženijih zimskih komada

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 27.11.2023.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Ako još uvijek ne znate kakav kaput ove zime, imajte na umu da sa crnom klasikom nećete pogriješiti! Jedan hit model s potpisom Manga koji se uklapa u ovu priču mnogima je privukao pažnju.

Zima je postala stvarnost, na prijelazu smo iz studenog u još studeniji prosinac, topli komadi više nemaju alternativu. A u rubrici 'topli komadi' kaputi idalje igraju glavnu ulogu, najbolje se to vidi na listama najprodavanijih komada u najpopularnijim high-street trgovinama.

I na Mangovoj listi bestselera vodeće su pozicije rezervirane upravo za tople zimske kapute, a jedan model koji je istovremeno i trendi i (vječni!) klasik privlači pažnju i pritom se brzo probija ka samom vrhu popisa najbolje prodavanih komada. I da, riječ je o kaputu s kojim je teško pogriješiti!

Mango

Mango

Ovaj crni kaput od mješavine vune sa širokim reverima savršeno će se uklopiti u svaki zimski styling, a djeluje i kao poprilično kvalitetan komad. Napravljen je od talijanske Manteco vunene tkanine, u znaku je ravnog midi dizajna i ovratnika V izreza s reverima, a upotpunjen je i odvojivim remenom.

Foto: Mango

Foto: Mango

Cijena? 179,99 eura (1.356,13 kn).


VIŠE O TEMAMAkaputiMangovuneni kaputiženski kaputi
Povezano