Ovaj kaput iz Reserveda najtraženiji je komad u siječnju

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 22.01.2024.

0

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Zima još ni približno nije gotova, a Reserved ima jedan hit komad koji će vam olakšati i uljepšati ostatak aktualne sezone, a koji će pritom dobro ići i s manje-više svim drugim komadima iz vaše garderobe

U čvrstom smo zagrljaju zime koja na krilima beskrajno dugog i definitivno pomalo depresivnog siječnja ne izgleda nimalo uzbudljivo. Tople ćemo komade nositi još bar dva mjeseca, a ako želite taj drugo dio sezone učiniti malo uzbudljivijim i pritom osvježiti svoje kombinacije, jedan novi kaput zvuči kao dobra ideja.

Sličnog su mišljenja i obožavateljice Reservedove mode koje u siječnju najviše kupuju jedan hit kaput koji suvereno drži prvo mjesto na siječanjskoj listi bestselera. Riječ je o komadu s kojim nema greške, stoga ni ne treba čuditi da se prodaje kao lud.

Reserved

Reserved

Najveći je, dakle, hit u Reservedu ovaj kaput od mješavine vune u bež izdanju; boja je to koja ima dobar prolaz u svakoj prigodi, i koja će biti popularna u cijeloj prvoj polovici 2024. godine. Ovaj kaput s jednorednim kopčanjem gumbima i preklopnim prednjim džepovima u Reservedu je dostupan po cijeni od 59,99 eura.

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Biste li ga i vi nosili?


VIŠE O TEMAMAkaputiženski kaputiReserved
Povezano