Ovaj kaput apsolutni je hit u Reservedu, a dostupan je u osam boja

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 18.09.2022.

0

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Pred vama je najtraženiji komad iz Reservedove kolekcije za jesen/zimu 2022. Dostupan je u čak osam boja, a najbolje se prodaje u trendovskoj prljavozelenoj nijansi.

Još nas samo nekoliko dana dijeli od kalendarskog početka jeseni, a nova je sezona ovih dana i klimatološki počela polako ulaziti u naše živote. U ormaru ćemo morati naći mjesta za toplije komade, rujan je po pravilu rezerviran za lov na njih, a dobar i efektan kaput definitivno je modni ključ za uživanje u hladnijem dijelu godine.
Reserved

Reserved

Provjerili smo kako izgleda Reservedova lista najprodavanijih komada u drugoj polovici rujna, tamo je apsolutni hit baš jedan kaput. Čak prvih šest pozicija na listi bestselera zauzeo je ovaj komad, inače dostupan u osam boja. No, ovaj se prošiveni kaput najbolje prodaje u trendovskoj prljavozelenoj nijansi.
Foto: Reserved

Foto: Reserved

Kaput ležernog dizajna izrađen je od tkanine s punjenjem od recikliranog poliestera, začinjen je visokim uspravnim ovratnikom, rukavima s rastezljivim manšetama i kopčanjem pritisnim gumbima.

Reserved

Reserved

Osim u prljavozelenoj, dobro se prodaje i u zlatnosmeđem, mornarski plavom, kremastobijelom, crnom i narančastom izdanju, a cijena iznosi 399,90 kuna.

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Biste li ga i vi nosili, i u kojoj boji je vama najprivlačniji?

VIŠE O TEMAMAkaputijakneReservedženski kaputiprošiveni kaputi
Povezano