Ovaj blejzer u Zari je trenutno najprodavaniji komad

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 04.02.2024.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Blejzeri se u velikom stilu vraćaju na scenu, a to znači samo jedno - proljeće je pred vratima!Jedan hit sako tako je trenutno na vrhu liste najprodavanijih komada u Zari.

Prvi dani veljače kao da su donijeli proljeće prije proljeća. Ne znamo hoće li nam (i koliko)zima ostati dužna, ali kako god se vremenski uvjeti budu razvijali, sigurno je da nas od onog pravog proljeća više ne dijeli puno. A dah nove sezone nigdje se tako dobro ne osjeti kao na policama najpoznatijih high-street brendova.

Nove kolekcije pristižu, proljetni klasici polako guraju u drugi plan one teške zimske komade, a jedan hit komad koji će biti nezamjenjiv u prijelaznom periodu, ali i u prvom dijelu nove sezone, zasjeo je na sami vrh liste najprodavanijih komada u Zarinim trgovinama.

Zara

Zara

Ništa se, dakle, u Zari ne prodaje tako dobro kao ovaj blejzer ravnog kroja s uzorkom riblje kosti koji stiže u žutosmeđem izdanju. U znaku je ovratnika s reverima, prednjih džepova s preklopima i kopčanja gumbom sprijeda, a u Zarinim je trgovinama dostupan po cijeni od 49,95 eura.

Foto: Zara

Foto: Zara

Zaključak? Izvrstan novosezonski komad koji će ići uz baš sve! Biste li ga i vi nosili?


VIŠE O TEMAMAblejzerisakoiZara
Povezano