Ovaj Bershkin sako za jesen 2021. prodaje se kao lud

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 16.08.2021.

0

Foto: Bershka

Foto: Bershka

Prva polovica kolovoza je iza nas, polako se moramo okrenuti novoj sezoni, a nema bolje najave jeseni od čekiranja liste bestselera u najpopularnijim trgovinama

Onaj udarni dio ljeta i ove godine klimatološki odlazi s krajem prve polovice kolovoza. Preplanuli smo i slani, uživamo u morskim avanturama koliko možemo, povratak u realnost neće biti nimalo jednostavan. A ta realnost donosi jesenske izazove, i životne i modne. Htjeli - ne htjeli, morat ćemo se okrenuti 'refreshu' garderobe, ljetne krpice uskoro ćemo zamijeniti toplijim 'kopnenim' jesenskim modnim hitovima.

Na policama najpopularnijih trgovina čekaju vas prvi komadi iz novih kolekcija, a na osnovu liste bestselera već sad uočiti neke osnovne modne tendencije sezone jesen/zima 2021/2022.

I u Bershku je stigao niz novih komada, a u kolovozu je na prvo mjesto liste najprodavanijih suvereno zasjeo jedan izvrstan sako koji će nam uljepšati prvi dio nadolazeće sezone.

Bershka

Bershka

Riječ je o fenomenalnom crnom sakou od umjetne kože, komadu koji istovremeno možemo promatrati i kao vječni klasik - i kao vrući trend. Odlično će se uklopiti sa svim ostalim krpicama iz vašeg ormara, i u prijelaznom periodu, i u prvom dijelu jesensko-zimske sezone.

Ovaj Bershkin sako doslovno se prodaje kao lud, a za njega treba izdvojiti 229,90 kuna. Sviđa li se i vama?


VIŠE O TEMAMAkožni sakoiženski sakoiBershka
Povezano