Ova Zarina suknja savršen je izbor za ljeto

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 20.05.2021.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Satenska suknja s čvorom u savršenoj ljetnoj boji odgovorit će na sve izazove najljepšeg dijela godine, a dostupna je po iznimno ugodnoj cijeni

Polako počinjeno s pripremama za "ta tri mjeseca kada se živi kao u snu", kako bi to rekli Kuzma & Shaka Zulu. Ljeto je doslovno pred vratima, za mjesec dana će i kalendarski startati (klimatološki, vjerojatno, ranije), kraj svibnja pravi je tajming za lov na sve one krpice bez kojih je ovaj dio godine nezamisliv.

Okrećemo se svijetlim tonovima, nose nam se bijela i ekru, želimo lagane materijale i nepretenciozne komade u kojima možemo blistati u svakoj situaciji, od kave pored plaže do lagane večernje šetnje.

U Zari smo uočili jednu ležernu suknju koja odgovara svim navedenim parametrima, a koja je svakako privukla veliku pažnju ljubiteljica ovog španjolskog high-street branda.

Zara

Zara

Ova satenska midi suknja visokog struka s drapiranim čvorom sprijeda i prorezom na donjem rubu osvaja efektnim, a opet jako jednostavnim izgledom, i savršeno će se uklopiti u sve ljetne modne sheme.

Prednost joj je i više nego ugodna cijena, u Zaqri je dostupna za 179,90 kuna. Biste li je i vi nosili?


VIŠE O TEMAMAsuknjeZaramidi suknjesatenske suknje
Povezano