Ovaj Zarin sako savršen je komad za proljeće 2021.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 28.01.2021.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Prdimenzionirani sako u nepogrešivoj svijetloj nijansi smeđe boje komad je koji će se izvrsno uklopiti u sve formalne i neformnalne stylinge za proljeće 2021.

Stalno čekamo neka bolja vremena, i od svake nove sezone očekujemo konačno buđenje svega oko nas. Zima je takva kakva je, sve je nekako utihnulo, ali dolazak proljeća budi novu nadu. Jedva čekamo iz teških kaputa i glomaznih čizama uskočiti u neke lakše komade, a noviteti na policama najpoznatijih high-street brandova samo dodatno pojačavaju tu želju.

Sako je definitivno jedan od modnih simbola proljetne sezone, a mi smo u Zari, u moru noviteta, uočili jedan model koji bi se mogao prometnuti u pravi hit prvog dijela nadolazeće proljetno-ljetne sezone, od koje nas dijeli još nešto manje od dva mjeseca.

Ovaj prdimenzionirani sako na preklop stiže u nepogrešivom svijetlosmeđem izdanju u znaku je ovratnika s reverima, prednjim našivenim džepovima te kopčanjem na preklop gumbima sprijeda, a dostupan je po cijeni od 299,90 kuna. I dobro će se uklopiti u sve formalne i neformalne ranoproljetne stylinge!

Zara

Zara

Zanima nas i vaše mišljenje o ovom blejzeru, biste li ga i vi nosili?


VIŠE O TEMAMAblejzerisakoiZaraženski sakoi
Povezano