Ova Zagrepčanka već sad nosi hit čizme za jesen

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 31.08.2021.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Kraj kolovoza na određen je način i kraj ljeta, a nominalno ljetna subotnja špica već nam je otkrila i prve (velike) trendove za sezonu jesen/zima 2021/2022.

Nakon duge ljetne stanke, naš objektiv se vratio na zagrebačku špicu! I ne samo on, zagrebačke ulice opet vrve modno osviještenim ljepoticama koje su s plaže donijele puno dobre energije i ljetne komade već sad (is)kombinirale s hitovima nadolazeće sezone.

Iz sandala i japanki polako uskačemo u 'konkretne' komade obuće, a subotnja špica koja je zatvorila kolovoz, i pritom sramežljivo otvorila vrata modne jeseni, ponudila nam je i prve modele gležnjača i čizmica za jesenski period.

Za jedan od najboljih stylinga tjedna pobrinula se ova Zagrepčanka, čiju kombinaciju možemo promatrati kao prvu 'opipljivu' najavu nove sezone i novih trendova.


Iz natikača u - čizme. I to kakve! Iz laganih bijelih krpica u crno od glave do pete. I fenomenalan predimenzioniran blejzer, koji u kombinaciji s čizmama čini izvrstan look koji i vi možete iskoporati.

Što kažete na čizme, pogodak ili ne?


VIŠE O TEMAMAčizmestreet stylešpica
Povezano