Ova Zagrepčanka nosi komad koji će obilježiti proljeće

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 22.02.2024.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Ako je nešto modni simbol prijelaznih perioda, i u proljetnu i u jesensku sezonu, onda je to veličanstveni, vječni klasični baloner. Jedan takav ulovili smo na zagrebačkoj špici.

Nastavljamo s modnim pripremama i potragom za dobrim idejama za nadolazeću sezonu. Proljeće je pred vratima, a njegove konkretne naznake već se daju vidjeti i na zagrebačkoj špici. Uskoro ćemo, dakle, zakoračiti u period rezerviran za bomber, traper i kožne jakne, tenisice, blejzere i.... Balonere!

Ako je nešto modni simbol prijelaznih perioda, i u proljetni i u jesenski dio godine, onda je to veličanstveni, vječni baloner. Pravi klasik bez kojeg je teško zamisliti ormar svake djevojke i žene koja bar malo drži do mode. A jedan dobar primjerak ulovili smo na zagrebačkoj špici.

Efektni baloner kombinirala je sa komadima u bordo boji, tajicama i majicom s kapuljačom, a look je upotpunila još jednim velikim proljetnim klasikom, nezamjenjivim bijelim tenisicama, te sunčanim naočalama i zanimljivom ljubičastom torbicom sa zlatnim detaljima.

Što vi kažete na ovaj baloner, pogodak ili ne?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankebaloneri
Povezano