Ova Zagrepčanka blista u suknji s kojom nema greške

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 05.08.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Ljeto nam nikad neće dosaditi, a posebno ne ljetni lookovi sa špice. Ovaj pred vama ima nekoliko aduta, a treba izdvojiti trendi suknjicu i seriju zanimljivih modnih dodataka i detalja.

Ljeto je na vrhuncu, i kolovoz je krenuo, a mi još uvijek čekamo ozbiljniju seriju onih pravih ljetnih dana, stabilnih i suncem okupanih. I trebali bi uslijediti nakon ovog kišnog 'breaka', a sa sobom će, nadamo se, vratiti i dobru modu na ulice Zagreba.

U tom iščekivanju povratka ljeta i preplanulih zagrebačkih fashionistica, i dalje skeniramo kombinacije koje smo ulovili u srpnju. Ovo je jedna od njih.

Ova se Zagrepčanka odlučila za kombinaciju tamnijih tonova s bijelom obućom, efektan top uskladila je sa suknjicom koja nam djeluje kao nepogrešiv izbor, istovremeno je i trend i klasik. Pravi ljetni zicer! Kombinaciju je upotpunila zanimljivim nakitom i sunčanim naočalama.

"Totalno slatko", "Preslatko", "Jednostavno i profinjeno" - to su neke od reakcija na ovaj look na našem Instagram kanalu. Slažete li se s njima?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano