Ova proljetna suknja najprodavaniji je komad u Bershki

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 16.02.2023.

0

Foto: Bershka

Foto: Bershka

Traper suknje vraćaju se u velikom stilu, definitivno će biti jedan od najvećih hitova proljetne sezone, potvrđuje to i ovaj bestseler iz Bershkinih trgovina

Zima je u silaznoj putanji, i klimatološki i kalendarski, u potpunosti se okrećemo izazovima nove sezone koja već uveliko vlada na policama i u izlozima modnih trgovina. Stižu novi trendovi, kupuju se neke nove krpice, a što ćemo nositi - to najbolje sugeriraju liste najprodavanijih komada u veljači.

Traper će bez sumnje opet biti IN, i nosit će se ne samo u obliku traperica nego i traper košulja i jakni, ali i... suknji! Baš jedna takva oduševila je obožavateljice Bershke, interes za njom je toliki da je završila na vrhu liste najprodavanijih komada u veljači.

Govorimo o dugačkoj svijetloj denim suknji s prorezom, istinskom modnom klasiku koji će se izvrsno uklopiti u različite stylinge, prvenstveno one dnevne. Dobro će ići s različitim tipovima obuće, ali i s cijelom serijom jaknica, od kožnjaka do bomberica. One najhrabrije fashionistice nosit će je u kombinaciji s traper jaknom, a traper od glave do pete odvažan je proljetni trend koji vreba iz prikrajka.

Bershka

Bershka

Cijena ovog Bershkinog bestselera iznosi 25,99 eura (195,82 kn).


VIŠE O TEMAMAsuknjetraper suknjeBershkaduge suknjemaksi suknjedenim suknje
Povezano