Ova proljetna jakna novi je najprodavaniji komad u Zari

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 01.03.2023.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Ništa se u Zari ovih dana ne prodaje tako dobro kao ova jakna. Kožnjaci se definitivno vraćaju, a ovaj model ćemo vrlo vjerojatno viđati i na špici.

Proljeće donosi neke nove trendove, ali na pozornicu vraća i neke vječne klasike. A jakne s efektom kože definitivno spadaju u ovu drugu skupinu. Iako su i vrući trend, one nadahnute bajkerskim stilom zasigurno zaslužuju etiketu bezvremenskih komada.

A jedna takva u drugi je plan bacila baš sve druge komade iz Zarine ponude te se na startu ožujka, na samom prijelazu iz zime u proljeće, i tek dvadesetak dana uoči kalendarskog početka nove sezone, osamila na tronu liste najprodavanijih komada sa Zarinim potpisom.

Zara

Zara

Kožna jakna s ovratnikom s reverima i dugim rukavima s trakama na ramenima stiže u prepoznatljivom motociklističkom stilu i nezamjenjivoj crnoj boji, odlično će se uklopiti u sve proljetne sheme, a za ovaj model treba izdvojiti 99,95 eura. I dobra je to investicija, što su Zarine obožavateljice očito uočile na vrijeme.

Foto: Zara

Foto: Zara

Ići će i s trapericama i s haljinama, ali i sa svim tipovima obuće. Koliko ih je ostalo na lageru, ne znamo, ali ako se nastavi ova tendencija, uskoro bi se mogla razgrabiti. Ako vam se sviđa, znate što vam je činiti!


VIŠE O TEMAMAjakneZarakožne jaknebajkerske jakneženske jakne
Povezano