Ova neodoljiva suknja iz Zare u znaku je jednog velikog trenda

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 08.09.2023.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Komadi s ušicama ove će jeseni biti pravi hit, a Zara je pripremila nekoliko opasno dobrih kreacija na ovu temu. Posebnu pažnju privlači mini suknja začinjena metalnim ušicama, naborima i petljama.

Vikend pred nama bit će izvrstan za izlete, ali neki će ga iskoristiti i za šopingiranje. Uveliko je, naime, počeo lov na komade u kojima ćemo zakoračiti u jesenski dio godine, a ne traže se samo gležnjače, čizme i jakne - nego i drugi komadi koji će popraviti stanje u garderobi te prve dane nove sezone učiniti ljepšim i ugodnijim.

Mi smo provjerili što je sve novo na policama mnogima omiljene Zare. Tamo se u moru trendi noviteta izdvaja jedan zanimljiv jesenski trend - i haljine i suknje začinjene su ušicama, a našu pažnju (a vjerujemo - ne samo našu!) privukle su jedne neodoljive suknja-hlače koje će savršeno ići u kombinaciji s vašim novim čizmama.

Zara

Zara

Ova mini suknja (preciznije: suknja-hlače) srednje visokog struka začinjena je nizom trendovih detalja i dizajnerskih rješenja. Uz već spomenute metalne ušice, tu s u i nabori te petlje sa strane. Komad je to koji zbilja vrijedi uloviti, a dostupan je po poprilično korektnoj cijeni od 25,95 eura (195,52 kn).

Foto: Zara

Foto: Zara

Što kažete na ovu suknjicu, vrijedi li je uloviti?


VIŠE O TEMAMAsuknjeZaramini suknjekratke suknjesuknja hlače
Povezano