Ova neodoljiva Mango haljina prava je modna zvijezda ljeta

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 22.06.2024.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Jedna čarobna ljetna haljina bez bretela s perlicama koja je istovremeno i zavodljiva i ukusna probija se ka tronu Mangove liste najprodavanijih komada na samom službenom startu ljetne sezone

Dugo smo najavljivali i iščekivali ljeto, ono je sad napokon tu, a mi na samom njegovom kalendarskom startu lovimo komade koji će ga učiniti nezaboravnim. Naravno da su u toj misiji haljine možda i najbitnija stavka, a jednu zbilja posebnu, upečatljivu pronašli smo na policama Manga, i to na listi najprodavanijih komada u lipnju.

Ova haljina prava je oda ženstvenosti i eleganciji, pritom je i iznimno zavodljiva, ali na jako ukusan način. Osvaja i oblikom i bojama, nije ni čudo da je mnogima zapela za oko!

Mango

Mango

Pažnju nam je, dakle, privukla ova prekrasna haljina bez bretela s perlicama koja osvaja zanimljivom kombinacijom različitih ružičastih nijansi. "Dragulj u kruni: njezin dizajn bez naramenica s perlama učinit će da zablistate na ovosezonskim događanjima. S valovitim dizajnom perlica, dekolteom bez naramenica i detaljima s bočnim prorezima, zajamčeno je pobjednik", tako Mango opisuje ovu zbilja čarobnu haljinu.

Foto: Mango

Foto: Mango

Jedina potencijalna mana? Cijena! Ako se i vama sviđa, za nju ćete morati izdvojiti ne baš pretjerano ugodnih 370,00 eura (2.787,77 kn).


VIŠE O TEMAMAhaljineMango
Povezano