Ova Massimo Dutti suknja je savršena za proljeće 2023.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 21.02.2023.

0

Foto: Massimo Dutti

Foto: Massimo Dutti

Tamnoplava je boja s kojom nećete pogriješiti u novoj sezoni, a ova suknja pun je pogodak. Nema 'vrištećih' detalja, ali zato osvaja nosivom elegancijom.

Elegancija za svaki dan? Može, ali onda zaboravite na instantne hitove i upadljive detalje. Klasika je uvijek dobar izbor, komadi s dodirom bezvremenskog izvrsna su investicija, zahvalni su, dugo traju i nikad neće dosaditi. E pa, jedan takav mnogima će dobro doći i u novoj sezoni!

A jedan takav detektirali smo u novoj kolekciji Hrvaticama omiljenog španjolskog brenda Massimo Dutti koji nas već godinama osvaja rafiniranom estetikom, elegancijom i kvalitetom koja ipak malo odskače iznad razine onih najrasprostranjenijih high-street brendova.

Tamnoplava je boja koju ćemo ovog proljeća viđati i na špici, a savršen je izbor za sve dnevne situacije i izazove, od onih poslovnih do onih malo opuštenijih. Zato nam se ova midi suknja s potpisom Massimo Duttija jako sviđa! Začinjena je donjim rubom s prorezom straga i petljom za remen, a za nju treba izdvojiti 79,95 eura (602,38 kn).

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Biste li je i vi rado vidjeli u svom ormaru?


VIŠE O TEMAMAsuknjeMassimo Duttimidi suknje
Povezano