Haljina kojom Mango najavljuje novu sezonu je hit kolovoza

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 14.08.2022.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Crvena boja mogla bi (i trebala!) biti veliki hit na prijelazu iz ljeta u jesen, a jedna prekrasna haljina u boji strasti probija se ka samom vrhu liste bestselera

Obožavamo ljeto, ali kalendar nam govori da smo sve bliže njegovom kraju;jednom smo nogom već skoro pa zakoračili u takozvani prijelazni period. U prijevodu: dio godine kada preplanuli sve te divne ljetne komade kombiniramo s prvim, onim laganijim hitovima nadolazeće jeseni. Već se naziru i neki novi trendovi, a ljubiteljice crvene boje imaju razloga za zadovoljstvo. Na prijelazu iz ljeta u jesen boja strasti će biti itekako poželjna, a liste najtraženijih komada na polivici kolovoza to samo potvrđuju.
Mango

Mango

Provjerili smo kakva je situacija na policama Manga, gdje su se nakon vala ljetnih sniženja ljetna krpice povukle pred kreacijama koje će se nositi na spoji odlazeće i nadolazeće sezone. Tamo pažnju krade jedna prekrasna haljina koja se trenutno nalazi u krugu pet najtraženijih i najprodavanijih komada.
Mnogi, dakle, žele ovu divnu crvenu haljinu na preklop s čvorom, koja će u naredenom periodu sigurno često biti viđana na ulicama naših gradova, a možda i na samoj špici. Riječ je o midi haljini lepršave teksturirane tkanine s V izrezom s križanjem, dugim rukaviuma i bočnim izrezom. Ovaj čarobni komad dio je Mangove kolekcije za zabave i događanja, pa - ako je pred vama neki dobar party ili izlazak, u ovoj ćete haljini definitivno privlačiti poglede!

Foto: Mango

Foto: Mango

Cijena ove haljine u Mango trgovinama iznosi 299,90 kuna, a vi nam recite biste li je i vi nosili.

VIŠE O TEMAMAhaljineMangohaljine na preklopcrvena bojamidi haljinehaljine dugih rukavaparty haljinehaljine za izlaske
Povezano