Ova Mango haljina donosi dva velika trenda za proljeće 2021.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 25.01.2021.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Haljina s beskrajno romantičnim i uvijek aktualnim točkastim uzorkom najbolja je najava modnog prijelaza iz zime u proljeće 2021. godine

Iako je pred nama ostao još jedan dobar komad zime, misli nam nekontrolirano lete ka proljeću i buđenju svega oko nas. Na neke stvari ne možemo utjecati, ali nadamo se normalnim okolnostima. I normalnoj modi!

Liste najprodavanijih komada u popularnim high-street trgovinama sugeriraju dolazak prijelaznog perioda, traže se nešto laganiji materijali i razigrani, ženstveni uzorci.

Jedna haljina koja odgovara prethodno navedenim kriterijima pri samom je vrhu liste bestselera i u Mango dućanima u siječnju 2021. Riječ je o midi haljini trapeznog dizajna začinjenoj beskrajno romantičnim točkastim uzorkom i još romantičnijim volanima, koji će biti jako traženi i u nadolazećoj sezoni. Sve to u kombinaciji s lepršavom tkaninom, ovratnikom s reverima i dugim rukavima s gumbima na manžetama pretvara ovaj komad u pravi 'must' za ostratak zime, ali i (posebno) za prvi dio proljeća.

Mango

Mango

Dobra vijest je i cijena. Ova haljina je trenutno na sniženju, umjesto inicijalnih 349,90 - za nju sada treba izdvojiti 174,90 kuna. Sviđa li se i vama?


VIŠE O TEMAMAhaljineMangotočkasti uzorakhaljine s printomhaljine s volanima
Povezano