Ova ljepotica zna kako nositi dva velika proljetna hita

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 19.05.2021.

0

Foto: Zibar, CreoModa

Foto: Zibar, CreoModa

Denim od glave do pete? Može, ovaj vječni modni hit hara i u aktualnoj sezoni, a najbolje prolazi u kombinaciji s bijelim tenisicama!

Denim nosimo tijekom cijele godine, ali nekako najznačajniju ulogu igra u prvom dijelu proljetno-ljetne sezone. Tako je i u 2021., što najbolje potvrđuju izvrsne kombinacije sa zagrebačke špice. Mnoge od njih nezamislive su bez traper komada, a one najhrabrije fashionistice denim nose od glave do pete.

Za tu modnu formulu odlučila se i ova prekrasna Zagrepčanka, čiji ste styling nagradili komplimentima i lajkovima na Instagramu.

Odlučila se za svijetle traperice u retro stilu i cool jaknu u kompatibilnoj nijansi denima, a jeans look uskladila je s nepogrešivim bijelim tenisicama, još jednim općim modnim mjestom u aktualnoj sezoni.


"Njoj sve stoji, kakva lijepa i zdrava cura", "Stari dobri traper uvijek je IN", "Ne znam tko je djevojka, ali je tako lijepo vidjeti nekoga u normalnoj i jednostavnoj odjeći..." - to su neki od Instagram komentara na ovaj styling.

Što vi kažete na ovaj traper-look, pogodak ili ne?


VIŠE O TEMAMAdenimjeansstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano