Ova haljina s WOW faktorom novi je bestseler u Mangu

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 05.03.2023.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Lepršava asimetrična plisirana haljina u ljubičastom izdanju zasjela je na prvo mjesto nove, ožujske liste najprodavanijih komada u trgovinama brenda Mango

Još samo petnaestak dana kalendarski nas dijeli od proljeća, odbrojavanje može početi! A lov na sve te lijepe proljetne komade traje već neko vrijeme, s tim da u ožujku poprima ozbiljnije dimenzije. Ljepši dio godine traži lepršave materijale i boje, pozdravite ga jednom novom prigodnom haljinom koja će tople dane učiniti nezaboravnim. Jedna takva vreba s polica brenda Mango, gdje se ekspresno probila na prvo mjesto liste najprodavanijih komada u ožujku.

Mango

Mango

Dosad smo nekako o bojama nadolazećeg proljeća pisali najviše kroz prizmu zelene, koja kotira kao jedna od najpoželjnijih boja, ali ovaj bestseler iz Manga govori nam da će i ljubičasta biti jako tražena!

Foto: Mango

Foto: Mango

Najbolje se, dakle, u Mangu u ovom mjesecu prodaje asimetrična plisirana haljina u ljubičastom izdanju. U znaku je lepršave tkanine i ravnog dizajna, midi kroja, širokih bretela i bočnog izreza, a dobra vijest je i da je - uz standardne - dostupna i u plus-size veličinama.

Foto: Mango

Foto: Mango

Cijena ovog ljubičastog proljetnog modnog hita iznosi 99,99 eura (753,37 kuna), a vi nam slobodno recite biste li je i vi rado vidjeli u svom ormaru!


VIŠE O TEMAMAhaljineMangoduge haljineasimetrične haljineplisirane haljineljubičasta boja
Povezano