Ova haljina najtraženiji je ZARA komad za proljeće 2023.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 21.03.2023.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Vrijeme je za čarobne proljetne haljine! Jednu neodoljivu pronašli smo na samom vrhu Zarine liste najprodavanijih komada za proljeće 2023.

Proljeće je (napokon) stiglo. I kalendarski i klimatološki! Ako ste dosad iz nekog razloga možda odgađali lov na sve te divne, lagane i ugodne komade za novu sezonu, vrijeme je da uradite ono što se mora. Kožne i bomber jakne, traperice, denim suknje, prozračne haljine... Duga je lista komada koje ćemo u narednim mjesecima trebati, a kako bismo vam malo olakšali proljetno šopingiranje, provjerili smo što se najbolje prodaje u trgovinama mnogima omiljene Zare.

Zara

Zara

Nova lista najprodavanijih komada ovog obožavanog španjolskog high-street brenda vrvi čarobnim proljetnim hitovima, a na samom njenom vrhu smjestila se jedna haljina koju su mnogi poželjeli u svojoj garderobi. I ne, nije u znaku proljetnih uzoraka, a pored toga stiže i u za ovo doba godine pomalo atipičnoj boji.

Najtraženiji Zarin proljetni komad je ova crna midi haljina s romantičnim vezom, ravnim izrezom i otkrivenim ramenima. Upotpunjena je valovitim donjim rubom i kombiniranim rupičastim vezom, a u Zarinim je trgovinama i dalje dostupna po cijeni od 69,95 eura (527,04 kn).

Foto: Zara

Foto: Zara

Sviđa li se i vama, biste li je i vi nosili ovog proljeća?


VIŠE O TEMAMAhaljineZaramidi haljinecrna bojahaljine s vezomhaljine otkrivenih ramena
Povezano