Ova haljina najprodavaniji je Mango komad u srpnju

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 12.07.2023.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Asimetrična plisirana bijela haljina nova je zvijezda ljeta, probila se na prvo mjesto nove liste bestselera u Mangu, gdje je u srpnju zasjenila baš sve druge komade

Hrvatska se ovih dana prži na ekstremno visokim temperaturama, ali - to je srpanj. I to srpanj u punom sjaju! Oni najsretniji već su pobjegli na more, drugi to uveliko planiraju, treći će iz ovih ili onih razloga ostati na gradskom asfaltu. Svim navedenim skupinama zajedničko je to da ljeto, vrlo vjerojatno, ljeto žele provesti u neodoljivim modnim komadima. Haljina je u toj priči prva i posljednja riječ.

A jedna fenomenalna haljina probila se na prvo mjesto nove Mangove liste bestselera, čiji je tron donedavno bio rezerviran za sandale. No, Mango ima novu zvijezdu ljetne sezone.

Mango

Mango

Obožavateljice ovog brenda najviše kupuju ovu čarobnu bijelu plisiranu haljinu u zavodljivom asimetričnom izdanju. Haljina midi kroja u znaku je širokih bretela, bočnog izreza i asimetričnog poruba, a dostupna je i u plus size veličinama. Dio je Mangove kolekcije za zabave i događanja.

Mango

Mango

I jednostavno je savršen ljetni party komad, pa ni ne čudi što se tako dobro prodaje. Cijena iznosi 99,99 eura (753,37 kn).


VIŠE O TEMAMAplisirane haljineasimetrične haljinebijela bojaljetne haljineMangoparty haljinehaljine za izlaske
Povezano