Ova haljina iz Zare novi je najprodavaniji ljetni komad

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 12.05.2023.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Novi najprodavaniji komad u Zarinim trgovinama je ova midi haljina koja spaja dva velika trenda sezone - lan, kao jedan od najpoželjnijih materijala, i plavu - boju koja će obilježiti ljeto

Nedavno smo pisali o tome kako bi plava mogla (i trebala) biti boja koja će obilježiti nadolazeće ljeto, a i nove kombinacije sa zagrebačke špice, poput ove, na istom su tragu. Naravno, sve to pod uvjetom da beskrajne kiše konačno stanu. A valjda će se i to uskoro dogoditi!

Sad nam potvrda o vladavini plave boje stiže i iz Zarinih trgovina. Tamo je, naime, prvo mjesto nove liste najprodavanijih komada iz kolekcije za proljeće/ljeto 2023. preuzeo jedan komad koji se savršeno uklapa u ovu plavu priču.

Zara

Zara

Novi Zarin bestseler je ova čarobna haljina s razigranim proljetno-ljetnim printom koja osim potvrde o neprikosnovenom statusu plave boje slijedi još jedan vrući trend: lan je u modi, a ovaj je komad izrađen upravo od lanene tkanine.

Foto: Zara

Foto: Zara

Midi haljina otkrivenih ramena u znaku je i V izreza te tankih naramenica, ali i elastičnog nabiranja straga, a za nju treba izdvojiti 39,95 eura (301 kn).

Zara

Zara

Što vi kažete na ovu kreaciju, sviđa li vam se trendi spojplave boje i lana?


VIŠE O TEMAMAhaljineZaralanene haljinemidi haljinehaljine s printom
Povezano