Ova haljina iz Reserveda mnogima će uljepšati 2024. godinu

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 24.12.2023.

0

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Legendarna i neprikosnovena mala crna haljina, kao nenadmašan izbor za zimske dane, stiže u trendovskoj interpretaciji brenda Reserved kao jedan od najpoželjnijih komada sezone

Ako ste već pomalo umorni od zimskog šopingiranja, niste jedini! No, svježa energija je ono što će nam trebati nakon blagdanskog perioda - u svakom smislu, pa tako i onom modnom - posebno u tradicionalno pomalo depresivnom periodu kataterističnom za prve dane nove godine. Zimska je sezona tek počela, trebat će dosta mašte i volje za 'izgurati' taj dug period koji nas dijeli od proljeća.

Što kupiti, čime osvježiti ormar i modne sheme? Klasici su uvijek dobra ideja, a većeg klasika od neprikosnovene male crne haljine - nema! Jedna takva stiže u trendovskom izdanju u režiji modnog brenda Reserved, gdje je trenutno najprodavaniji komad odjeće.

Mini haljina s romantičnim dugim puf rukavima i izrezom u obliku suze na leđima osvojila je zaljubljenice u Reservedove komade. Jednostavna je i efektna, zahvalna i pogodna za različite kombinacije, a dostupna je i po sasvim korektnoj cijeni od 27,99 eura (210,89 kn).

Reserved

Reserved

Dakle, komad u koji vrijedi investirati! Slažete se?


VIŠE O TEMAMAhaljineReservedmini haljinemala crna haljinakratke haljinehaljine s puf rukavima
Povezano